ŠKODA – Simply Clever

Apróságok is vezethetnek nagy eredményekhez, mint az Mladá Boleslav városában a 26 éves könyvárus, Václav Klement és Václav Laurin fiatal mérnökök esetében is megmutatkozott. A világ harmadik legrégebbi autógyártójának története 1895-ben vette kezdetét, amikor a két fiatalember a Slavia kerékpárok gyártásával megkezdte tevékenységét.

A századforduló után, a motorizáltság terjedésével a cég fő profilja az autógyártás lett. A Laurin&Klement néven futó céget 1925-ben vásárolta fel az Emil Škoda mérnök által alapított ipari konszern, ahol ezzel a lépéssel elindult a személyautók nagyüzemi előállítása, egy igazi sikertörténet.

A ŠKODA ma a világ több mint 100 országában rendelkezik képviselettel, a márka 1991 óta a Volkswagen Csoport tagja, a magyar piacon pedig 1992 óta van jelen. Hazánkban országszerte 40 szalon várja az érdeklődőket és tekintélyes szervizhálózat szolgálja ki a tulajdonosokat.

A ŠKODA logót magukon viselő modellek olyan márkaértékek alapján készülnek, mint a precizitás, tágasság és gondoskodás. A ŠKODA modellekre jellemző a modern, de időtálló formavilág valamint a biztonságosság, amelyet az EURO NCAP töréstesztjeinek eredményei is alátámasztanak. Emellett minden típusban megtalálhatók olyan Simply Clever megoldások, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi autóhasználatot. Ilyen praktikus megoldás például a parkolójegy-tartó csipesz, a tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó vagy a táskaakasztó kampó a csomagtérben.
  vissza a lap tetejére

MOL Magyarország

A MOL Magyarország a nemzetközi MOL-csoport tagjaként az egyik legnagyobb vállalat Közép-Kelet Európában. A MOL Magyarország egy integrált olaj-, gáz- és petrolkémiai csoport, mely négy országban van jelen, székhelye Budapest. Upstream és Downstream tevékenységet folytat, nagyobb finomítói és petrolkémiai egységei Százhalombattán, Tiszaújvárosban és Zalaegerszegen találhatók.

  vissza a lap tetejére

Merkantil Bank

A Merkantil Bank 1988-ban az Országos Kereskedelmi és Hitelbank leánybankjaként kezdte meg a működését, mint szakosított pénzintézet, ahol elsősorban váltóleszámítolással, faktoringgal és lízinggel foglalkozott.

1992-ben a Merkantil Bank tevékenységi kört váltott, Magyarországon elsőként kínálta a személygépkocsik részletre történő értékesítését. 1996-ban lezajlott a bank privatizációja, aminek következtében a Merkantil Bank Zrt. a legnagyobb hazai pénzintézet, az OTP Bank Nyrt. 100%-os tulajdonába került. Ennek is köszönhetően a Merkantil Bank tovább erősítette piacvezető pozícióját a gépjármű-finanszírozásban, továbbá folyamatosan bővítette a gépjármű-kereskedők és a vásárlók részére ajánlott termékeinek skáláját. A Merkantil Bank stratégiájának fontos eleme, hogy az OTP Bankcsoport tagjaként szoros kapcsolatra törekedjen a legnagyobb magyarországi pénzügyi vállalatcsoport többi tagjával, elsősorban az OTP Bankkal az együttműködésből származó előnyök kölcsönös kihasználása érdekében.
A Merkantil Bank, mint a hazai gépjármű-finanszírozási piac meghatározó szereplője, a piaci igények felmérése után elindította a Flotta, Ingatlan- és a Termelőeszköz-lízing üzletágait.

Cím:1051 Budapest, József Attila utca 8.
Postacím: 1365 Budapest, Pf.: 676
GPS koordináta: 47.498864, 19.049893

Ügyfélszolgálat tel.: (06 1) 2-68-68-68
Ügyfélszolgálat fax.: (06 1) 2-68-68-80

 

  vissza a lap tetejére

UNIQA Biztosító Zrt.

Az UNIQA csoport törekszik rá, hogy folyamatosan a legmagasabb színvonalú termékeket, szolgáltatást, folyamatokat és kiszolgálást nyújtsa amellett, hogy beépíti gyakorlatába a piaci trendeket, technológiai előrelépéseket és a sokszínű ügyfélkapcsolatból származó tapasztalatokat.

Küldetésük, hogy akár egy család, elkötelezetten támogatják ügyfeleiket. Így joggal érezhetik magukat egész életük során biztonságban, ami lehetővé teszi, hogy magabiztosan alakíthassák életüket.

Közel 21 ezer munkatárs és értékesítési partner szolgálja ki a 10 millió ügyfelet 19 országban. 21 százalékos piaci részesedésével az UNIQA a második legnagyobb biztosító Ausztriában.

Az UNIQA Biztosító dinamizmusával, innovatív termékfejlesztéseivel helytállt az elmúlt évek piaci változásaiban. A több mint két évtized alatt megszerzett tudás, tapasztalat szilárd alapja a növekedésnek, és stabil hátteret jelent ügyfeleik számára.

 

 

  vissza a lap tetejére

Carnet Invest Zrt.

Társaságunk a CarNet Invest ZRt. az MKB-Euroleasing cégcsoport tagja. Az MKB-Euroleasing, Magyarország egyik vezető gépjármű finanszírozója, 1994 óta foglalkozik autókereskedelmi befektetésekkel.

A CarNet Invest ZRt. portóliójába jelenleg 13 márkakereskedés, 13 alkereskedés, 1 disztribúció, és egy önálló használt gépkocsi értékesítési telephely található.

Az általunk képviselt márkák: Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Lancia, Mazda, Renault, Ssang Yong, Toyota, Volvo.

Területi elhelyezkedésünk: Budapest, Budaörs, Budakalász, Szigetszentmiklós, Győr, Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Sopron, Székesfehérvár, Veszprém, Eger.

Társaságunk legfontosabb feladata az általunk kezelt márkakereskedések leghatékonyabb működtetése. Igyekszünk a legjobban kihasználni a hálózatos rendszerből adódó előnyöket és kiaknázni a több márka képviseletéből adódó tapasztalatokat.
Tevékenységünk két legfőbb alapeleme a befektetés és a vagyonkezelés.
Márkakereskedéseink kivétel nélkül jól pozícionált helyszínen, megfelelő infrastruktúrával rendelkeznek. Márkakereskedéseink mindegyike teljes körű kereskedelmi és szerviz szolgáltatást tud nyújtani.

Befektetéseinket kezelő stábunk tizenegy főből áll. Az egyes részterületek élén álló vezetőink kivétel nélkül nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált szakemberek.
Napi tevékenységünk két fő vonulata a kontrolling és a hálózatirányítás. Munkánk során minden társaságunk esetében a cégek önálló humán szervezetére építünk, azzal együttműködve látjuk el feladatainkat. Rendszerünkben kiemelt feladattal rendelkeznek márkakereskedéseink ügyvezetői. Ügyvezetőink, vezetik a márkakereskedéseket, irányítják a cégek mindennapjait.

 

  vissza a lap tetejére

Innovariant

A nyomda, 1994-es alapítása óta, számos változáson, átalakításon ment keresztül, vált a dél-magyarországi régió és Szeged meghatározó nyomdájává. Több nyomdához hasonlóan mi is címkenyomással és reklámkiadványok (szórólap, prospektus, névjegy, levélpapír, boríték, plakát) nyomásával kezdtünk. Idővel mi magunk igényeltük igényes nyomdai kiadványok (dosszié, brossúra, magazin, füzet, könyv) gyártását, így elkezdtük a nyomda komplex szolgáltatásának kiépítését.

Egy dolog nem változott - filozófiánk: Szolgáltatásaink középpontjában az ügyfél áll.

Az elmúlt évek és a jelen műszaki, humánpolitikai fejlesztéseinek célja, hogy ügyfeleink számára versenyképes, komplett megoldásokat kínálhassunk. A kor követelményeinek, a magunk és az ügyfelek igényeinek megfelelve szereztük meg és tartjuk fenn az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat.

Mindennapi munkánk a környezettudatosság jegyében telik - a szelektív hulladékgyűjtés és tárolás mellett kiemelten kezeljük gyártási technológiánk környezeti terhelésének minimalizálását.


Komplett megoldások - Egy kézből

Az ügyfélközpontúságot mára valamennyi, a piacon eredményesen működő vállalat zászlajára tűzte. Ügyfeleinkben joggal merül fel a kérdés - miben nyújt mást az Innovariant csapata?

 • szakmai biztonságot, amelynek alapja munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata - kreatív szolgáltatások, pre-press és nyomdai kivitelezés terén egyaránt;
 • minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot, amely nem valósulhatna meg magas színvonalú komplex technikai, technológiai hátterünk nélkül;
 • versenyképességet, a piac rezdüléseinek folyamatos nyomon követésével;
 • ötleteket, hiszen ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk azon, hogyan különböztessék meg magukat a piacon versenytársaiktól;
 • Komplett megoldásokat - a kreatív tervezéstől a digitális vagy ofszet nyomdai kivitelezésen át a kötészeti feldolgozással bezáróan - Egy kézből.

  vissza a lap tetejére

Airtronics Kft.
Az AIRTRONICS KFT nagy légtechnikai és klímatechnikai berendezések gyártóinak, a SABIANA és az ACM Kalte Klima gyártóműveknek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A gyártók termékpalettáján több olyan termék is szerepel, mellyel piacvezetők Európában. A termékek ipari csarnokok, szállodák, közintézmények, kórházak tucatjaiban működnek szerte az országban. Az AIRTRONICS KFT elkötelezett, hogy a termékek magas műszaki minőségét, és - a nagy gyártási darabszámnak, illetve a direkt forgalmazói rendszernek köszönhetően - rendkívül versenyképes árat, a kereskedelmi és szervíz szolgáltatás magas színvonalával ötvözze.
  vissza a lap tetejére

VPT

Cégünk 1999 óta foglalkozik közúti haszongépjárművek, buszok, személygépkocsik valamint munkagépek VISCO ventillátorainak felújításával, a gyártó előírásainak megfelelően.

Továbbá kibővítve tevékenységét a Hűtés- Fűtés- Klíma technika terén, a személygépkocsikon, a buszokon és haszongépjárműveken túl a vasúti járművekre, munkagépekre, repülőkre, katonai járművek alkatrészeinek kis- és nagykereskedelmével.

Beszerzési piacunk szerződésekkel biztosított, nemzetközi kiterjedésű.

Cégünk kínálatát a Közép- Kelet Európai régió igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki, messzemenően törekedve a versenyképes árak kialakítására. A vállalkozás 13 főt foglalkoztat. Munkatársaink saját és a cég elvárásainak megfelelő szakmai tudása és tapasztalata segíti a cég folyamatos növekedését.

A minőséget nem csak az általunk forgalmazott termékeknél tartjuk fontosnak, hanem a mindennapi munkavégzésben és a belső folyamataink szervezésében is. Üzletkötőink és áruterítő teherautóink minden munkanapon úton vannak, szállítják az általunk forgalmazott termékeket a vásárlói igények mielőbbi teljesítése érdekében.

A VPT-Group Kft. Hűtés- Fűtés- Klíma technológiával foglalkozó, gyári beszállító cégekkel együttműködve egy teljesen egyedülálló, komplett programot kínál hűtés-fűtés- klíma specialistaként. Cégünk csak eredeti alkatrészeket forgalmaz, melyek az autógyártók specifikációinak megfelelően készülnek, a gyártószalagról legördülő jármű minőségével megegyezően.

Egy megfelelő szerviz és az eredeti alkatrészek együttesen szolgáltatják Önöknek és vásárlóiknak a javításban is a biztonságot és a megtakarítást. A VPT-Group Kft. által forgalmazott termékekkel a felhasználók gazdaságosan és biztonságosan közlekedhetnek.

Reméljük rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését és hamarosan személyesen is meggyőződik termékeink és szolgáltatásaink minőségéről.

 

  vissza a lap tetejére

Vascular Venture Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Auto-Triplex Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

United Call Centers Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Heavy Tools

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Auszer Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Tatai és Társa Bt.

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Gergely Transport Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Fit Müsli

A Fit müzli szelet természetes alapanyagokból készül – zab- és búzapehely, extrudált kukorica és rizs, szárított gyümölcsök (alma, mazsola, sárgabarack, papaya, ananász, körte, vörösáfonya…), napraforgómag, szója, mogyoró, kókusz… A müzli szeletek jelentős összetevője a szárított gyümölcs, főleg az alma, melyet saját gyümölcsösben termesztünk, és saját gyümölcs szárítóban dolgozunk fel. Köszönhetően az összetételének, a müzli szelet rostok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása, nem tartalmaz répacukrot (bevonat nélküli szeletek), és nem tartalmaz tartósítószereket.

A Fit müzli szelet tehát a nyers élelmiszerek példája elegendő energia-hatékony tápanyagtartalommal – szénhidrátok és zsírok. Jelentősége a magas nyersrost tartalomban rejlik, amely hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul továbbá az ideális testsúly, a vérnyomás és a koleszterinszint szinten tartásához, a gyorsabb székletürítéshez, valamint csökkenti a vastagbélrák kialakulásának lehetőségét. A rostok a jóllakottság érzetét keltik.

A Fit müzli szelet az egészséges étrend fontos összetevője. Célja nem a főétkezés pótlása, hanem annak kiegészítése. A kalóriatartalma elegendő ahhoz, hogy egy fejlődésben lévő szervezet számára is biztosítani tudja az energia szükségletet a főétkezések között. Ideális tízórai vagy uzsonna, megfelelő energiaforrás bármilyen fizikai tevékenység előtt, legyen szó akár sportról, akár fizikai munkáról. Egészségesebb, mint a csokoládé, az ostyák és más édességek, melyek gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak. Előnye hogy édes és ízletes.
Fit név alatt többfajta müzli szeletet készül különböző ízben és öntettel (csokoládé, joghurt). Jelenleg 15 fajta ízben kapható, de szakembereink folyamatosan új ízeket találnak ki, hogy mindig új és érdekes termékekkel bővíthessük az egészséges táplálkozás aktuális trendjeit.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia tartalom 1508 kJ (357 kcal)
fehérjék 3,9 g
szénhidrátok 66,1 g
zsírok 8,6 g

 

  vissza a lap tetejére

IWELD
hamarosan...
  vissza a lap tetejére

Autófórum-Riegler

Az Autófórum Riegler Kft. a FIAT és Alfa Romeo típusok hivatalos márkakereskedőjének egyedi tervezésű, impozáns telephelye. Az 1992-ben alakult cég kezdetben kizárólag csak a FIAT márkát forgalmazta, majd 1996-tól választékbővítésül az Alfa Romeo értékesítési jogát is megkapta. Az 1998-as év jelentős változást hozott a cég életében, ekkor készült el a Pesti u. 4. szám alatti több mint ötezer négyzetméter területen megépített épületkomplexum. Ugyanebben az évben a FIAT Kishaszonjármű Specialista márkakereskedő címet is elnyerte. A folyamatos választékbővítést elsősorban az értékesítés és a szolgáltatások területén nyújtott kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki. 2000. augusztusától már nemcsak Győrben, hanem Komárom-Esztergom megyében, Tatabányán is értékesítettük a FIAT típusokat.

A FIAT Kishaszonjármű Specialista cím elvárásaiknak megfelelően 2003-ban újabb létesítmény – Kishaszonjármű Specialista Központ - építését határozták el a tulajdonosok, amely 2004. május 21-én került átadásra a Győr, Pesti u. 1. szám alatt. 300 m2 alapterületű szalonban, valamint 300 m2 alapterületű szerviz- és raktártérben vált lehetővé a kishaszonjárművek iránt érdeklődők színvonalas kiszolgálása.
A társaság 2002. február óta ISO minősítéssel rendelkezik.

Vállalkozásunk új és használt gépkocsi értékesítéssel, szervizeléssel, valamint alkatrész értékesítéssel foglalkozik.
Szervizünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Teljes körű karambolos ügyintézés és javítás.
 • Személygépkocsik és kishaszonjárművek (4,5 tonnáig) teljes körű garanciaidőn belüli és azon túli szervizelése, javítása
 • Környezetvédelmi felülvizsgálat minden négyütemű benzines és diesel gépkocsikra
 • Futómű, fék, lengéscsillapító vizsgálatok, a legkorszerűbb műszerekkel
 • Klíma berendezések javítása, töltése, beszerelése
 • Gumiabroncs szerelés és centrírozás
 • Műszaki vizsgáztatás, rövid határidővel
 • Gyári alkatrészek és tartozékok forgalmazása
 • Gépkocsi ápolás és kozmetika.

 

 

  vissza a lap tetejére

Busz-Plusz Kft

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

Pirelli

Hamarosan

 

  vissza a lap tetejére

TÁMOGATÓINK

© 2006-2017. SRTH, Herczig Norbert és Igor Bacigál